dissabte, 1 de maig de 2021

El bisbe Agustí Cortés celebra una eucaristia pasqual amb les Comunitats Neocatecumenals de la diòcesi
El proppassat dimecres 28 d'abril, el nostre benvolgut bisbe Agustí Cortés, acompanyat de més preveres i diaques  concelebrants,  va celebrar una eucaristia pasqual amb les comunitats neocatecumenals de la seva diòcesi, que en el transcurs dels últims vint-i-cinc anys ja han acabat l'itinerari d'iniciació cristiana. 

L'assemblea amb túniques blanques, pròpies del neofitat, feia present Crist ressuscitat que revesteix la seva església del seu amor gratuït. El nostre bisbe ens va partir la Paraula amb saviesa i encoratjant-nos a "no tenir por de ser llum entre les ombres". 

Donem gràcies a Déu Pare, perquè li ha plagut fer-nos fills seus. Donem gràcies a Jesús, perquè ha davallat “als nostres inferns” i ens ha revestit amb la seva gràcia i donem gràcies a l’Esperit Sant, que ens ha permès cridar a Déu: Abbà!

Donem gràcies també de poder reconèixer l'Església com una mare que ens acull, que ens cura, que ens aixopluga, que ens acompanya i que possibilita assaborir tants moments d’Eternitat, enmig del tràfec de les nostres vides de cada dia.

Gràcies, bisbe Agustí per confirmar-nos en la fe!

Per a veure el reportatge fotogràfic clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada