diumenge, 11 de juny del 2017

Sínode dels Bisbes 2018
"Els joves, la fe i el discerniment vocacional"

L'Església obre a tots la possibilitat de participar en la preparació del proper Sínode dels Bisbes donant la nostra opinió durant els mesos previs. El recull de respostes que ha previst l'Assemblea General Ordinària es farà a través de les delegacions de Joves de cada BisbatA la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat es treballarà a partir d’un qüestionari, un recull de Bones pràctiques i una jornada de treball. S’anima a tothom a participar-hi. Com?

0.  Document preparatori: Lectura prèvia recomenada. Obrir aquí.

1. 
 Qüestionari obert a tothomTotes les respostes serviran per a recollir elements que posteriorment es materialitzaran en un Document de Treball. Es pot respondre individualment o en grup (grup d’adolescents o joves, de famílies, de catequistes, amb els responsables de pastoral d’una escola, amb monitors de l’esplai, amb voluntaris joves de Càritas, etc.). Termini obert fins al 2 de juliol de 2017.

Link del qüestionari aquí.

2.  Bones Pràctiques: L'objectiu és recollir "bones pràctiques" que es realitzen al Bisbat i fer una selecció per enviar a Roma. Si pertanys a grups de coordinació o agents de pastoral juvenil, pots enviar-les a través de santfeliujove@gmail.com o entregar-les en mà el dia 2 de juliol a la Casa de l'EsglésiaTermini obert fins al 2 de juliol de 2017. Obrir aquí.

3.  Jornada de treball: A la Casa de l'Església el diumenge 2 de juliol de 2017 (tarda-vespre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada