dilluns, 16 de gener de 2017

Trobada de catequistes de l'arxiprestat


El passat dissabte 14 de gener vam gaudir de la 1a Trobada de catequistes de l'Arxiprestat de Sant Boi a la parròquia Maria Auxiliadora. Organitzada amb l'objectiu de formar-nos en la nostra vocació, reflexionar i compartir experiències i sentir-nos comunitat que camina de la mà tot i pertànyer a realitats parroquials diferents.
En aquesta ocasió vam disposar de la Delegada de Catequesi del Bisbat de St. Feliu, Isabel Campmany. Ella ens va parlar sobre la vocació del catequista. Els continguts principals que va desenvolupar van ser la crida tractada des de diferents personatges bíblics i la intel-ligència espiritual.
Va aconseguir reformular i completar en els allà presents temes com el nostre paper com a catequista, les realitats que se'ns presenten, la diferenciació entre religió i espiritualitat i entendre la nostra vocació des d'un altre paradigma. Els catequistes van tenir l'oportunitat d'opinar en diferents moments, fet que va donar lloc a expressar inquietuts i valoracions.
A continuació, en el berenar, vam gaudir d'un bon clima de diàleg i intercanvi entre nosaltres.
Agrair l'acollida dels germans salesians, la participació de la Isabel i la presència del rector de la parròquia St. Pere Apòstol, Mn, Salvador Solà ,dels catequistes de les parròquies de Sant Baldiri, Mare de Déu de Montserrat, Maria Auxiliadora , St. Josep Obrer iles catequistes de Sant Pere apòstol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada