dilluns, 17 d’octubre de 2016

L'Eulàlia Capdevila, consellera general de les Missioneres Combonianes

l'Eulàlia, la segona per la dreta
El XXè Capítol General de les Missioneres Combonianes, celebrat a Verona del 4 al 30 de setembre passat, ha escollit com a nova superiora general la Gna. Luigia Coccia (1a. a l’esquerra). També ha escollit quatre conselleres generals, entre elles, la Gna. Eulàlia Capdevila Enríquez (2a. a la dreta) de sant Boi de Llobregat, que coordinarà les províncies d’Àfrica i el sector de l’economia.

Després d’acabar els estudis d’enginyeria agrònoma l’Eulàlia ingressà a les Missioneres Combonianes i feu la primera professió el 14 de setembre de 2003 a Brescia. Destinada a USA per a perfeccionar l’anglès arribà a Zàmbia el febrer de 2005 on hi ha residit fins avui. El 17 d’octubre de 2010 va fer la professió perpètua a la Parròquia de Sant Baldiri (Sant Boi de Llobregat) en una eucaristia presidida pel nostre bisbe Mons. Agustí Cortés. 

Com a dones consagrades a l’evangelització animen les esglésies locals comunicant la passió per l’evangelització que no pot separar-se del compromís per la justícia i la pau. Amb la seva comunitat ha posat en marxa, entre altres, el projecte “Mother Earth” de promoció de l’agricultura sostenible i la protecció dels recursos naturals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada